Karlsøy – Magic eilanden in Tromso

Tromso wordt beschouwd als een van de beste plaatsen om het noorderlicht te observeren. Echter, omdat het verminderen van de algemene indruk in het observeren van deze fascinerende lichteffect stadslichten, is het het beste om minder verlichte gebieden te raadplegen. In dit opzicht, in het bijzonder de gemeente Karlsøy verder naar het noorden aanbiedingen.

Karlsøy - Tromso

Het omvat het hele land vast eiland Ringvassøy, die is bereikbaar vanaf Tromso binnen een half uur, evenals tal van grote en kleine eilanden, die veerboten. Een van de beste is Vanna (Vannøya).

Of u nu onder neem een ​​beetje reis naar het eiland, of blijf op Ringvassøy, in de regio heb je in ieder geval al een keer de beste voorwaarden die voor een jacht op de Northern Lights en andere aard avontuur van je leven, want zelfs in de zomer is de community een bezoek waard en biedt uitstekende ervaringen voor vissers, wandelaars en liefhebbers van ongerepte noordelijke kusten.

Hoe komt u er

De luchthaven Tromso met stops in Oslo met de luchtvaartmaatschappij Norwegian snel en gemakkelijk bereikbaar vanuit Duitsland.

Vanaf daar reist best met de auto verder naar het noorden. Een goedkope huurauto kunt u vinden op deze pagina . Maar je moet van tevoren te boeken in de tijd.

activiteiten

De gemeente Karlsøy is rijk aan prachtige, ongerepte natuur. In principe hoef je alleen maar te volgen zodra een zijstraat en verken het landschap op hun eigen. Ik heb vooral u als het eiland Vanna, waar er ook een groter natuurgebied.