Accommodaties

huisjes

privaat

Vakantiewoningen van privé kan worden gevonden hier – in het pand catalogus van Noorwegen service.

Camping & Cottages

In Noorwegen, wachten meer dan 1200 campings bezoekers. Dus een mooi plekje is altijd te vinden.
Het merendeel van de campings ook hutten te huur (250 – 1000 NOK / nacht, afhankelijk van de versie en grootte). Een pre-reservering mag niet worden gedaan. Alleen in West-Noorwegen en steden moeten voor 16.00 uur het hoofd aan de cursus of een reservering via de telefoon rond het middaguur.

Een deel van de cursussen is te vinden op:
Camping.no 
NAF 
PlusCamp

hostels

De Noorse “Vandrerhjem” zijn open voor bezoekers van alle leeftijden. De prijzen zijn vrij hoog (bed voor 250-450 NOK), de standaard, maar vaak komt overeen met een hotel.

Hi-Hostels Noorwegen

hotels

De prijzen voor een overnachting in het hotel zijn extreem hoog. Hotel paspoorten als de Fjord Passen de Nordic Hotel Pass druk op de prijs, maar aanzienlijk.
De homepages van de grote hotelketens, zoals het Radisson Blu, Rica, Thon Hotels en First Hotels bieden ook een goede internet zomer tarieven. Als u al op een hotel hebben besloten, kan het zeer nuttig zijn om de prijs van de geselecteerde hotels te vergelijken op een hotel prijsvergelijking site. Soms kunt u maximaal besparen tot 35% voor hetzelfde hotel dezelfde stad. Voor meer informatie, bijvoorbeeld, www.trivago.de

Ice Hotel

Na het succes van het ijs hotel in Noord-Zweden, zijn er nu een aantal ijzige exemplaren in Noorwegen
– Alta in Finnmark: Alta Frilufspark
– Kikenes aan de Russische grens: Radius Kirkenes
– Lillehammer: in Hunderfossen Vinterpark

B & B

Een goedkoop alternatief voor hotels zijn de Bed & Breakfast, pensions . Van hen zijn er meer en meer in Noorwegen. Prijzen variëren 400-800 NOK / tweepersoonskamer.

Accommodatie & Links

Logeren in de huizen van vuurtorens .